Wentis palvelut

This post is also available in: Svenska (ruotsi)

Hautaustoimisto Wentis on perheyritys joka perustettiin Oravaisissa  vuonna 1989. Olemme siitä asti toimineet täyden palvelun hautaustoimistona.

Pää asiallisesti yrityksessä työskentelee Lars ja Inger von Wendt perheineen.

Läheisen ihmisen kuolema on surullinen tapahtuma, joka mullistaa arjen. Samaan aikaan kun on totuteltava elämään ilman tärkeää ihmistä, on omaisten usein järjesteltävä useita käytännön asioita. Hautausjärjestelyien lisäksi mahdolliset kotieläimet pitää ottaa huomioon sekä asunto ja niin edelleen. Annathan itsellesi aikaa surra. Ihmiset reagoivat suruun ja menetykseen monin eri tavoin. Ei ole olemassa vain yhtä tapaa surra. Toinen ei voi lakata itkemästä, toista ei itketä lainkaan. Joku ihmettelee, kuinka maailma ympärillä jatkaa arkeaan, vaikka omassa elämässä kaikki tuntuu pysähtyneen. Toisen valtaa epäusko, ja tuntuu, että läheisen kuolema olisi unta tai väärinkäsitystä.

Hautajaisten järjestämisen voi uskoa hautaustoimiston huomaan. He huolehtivat käytännön asioista hienotunteisesti ja sujuvasti. Myös seurakunnasta saat käytännön apua järjestelyihin. Seurakunta tarjoaa
myös keskusteluapua. Jos et halua ottaa yhteyttä kirkkoon, voit pyytää tukihenkilöä esimerkiksi paikalliselta SPR:n osastolta tai erilaisilta järjestöiltä.

Meillä hautaustoimistolla on monen vuoden kokemus hautajaisten järjestelyistä sekä kaikkeen siihen kuuluvaan. Autamme teitä  yhteyksissä seurakuntiin ja viranomaisiin jos siihen on tarvetta.

Hautaustoimisto huolehtii vainajan kuljetuksista ja pukee vainajan hautajaisia varten.
Sovi hautaustoimiston kanssa, jos sinä tai lähisukulaiset haluavat vielä jättää vainajalle henkilökohtaiset hyvästit.
Hautaustoimisto auttaa arkun, uurnan ja hautakiven valinnassa. Nykyään tarjolla on lukuisia yksilöllisiä vaihtoehtoja, jotka sopivat monenlaiselle kukkarolle.
Hautaustoimisto järjestää pyydettäessä myös siunaus- ja muistotilaisuuteen liittyviä asioita puolestasi.
Kun hautaus järjestetään perheen, omaisten ja meidän hautaustoimiston kanssa syntyy henkilökohtainen hautaus joka tuntuu aidolta ja oikealta. Hautaus joka muistuttaa vainajan elämää, mutta antaa myös toivoa ja valoisan muiston tulevaisuutta ajatellen.